Tarieven

BIDM probeert zoveel mogelijk vaste prijzen te hanteren voor de vaste onderdelen in haar dienstverlening. Zo heeft u een voorspelbare uitgave en hebben wij een incentive om steeds beter en sneller te worden in wat we doen.

Onze toegevoegde waarde zit in de tooling en het delen van de expertise die wij in de loop der jaren opgebouwd hebben in de verzekeringsbranche en in de projecten die we gedraaid hebben.

We maken graag een afspraak met u om uw bedrijf te leren kennen en te bespreken hoe we samen de uitdagingen op kunnen pakken. Wij delen dan alvast onze vaste prijzen met u. Na het gesprek ontvangt u een offerte op maat.

Wij streven vooral naar lange termijn samenwerkingen. Data is immers altijd in beweging en er blijft altijd veel te doen. Wij vinden dat u en uw organisatie zelf moeten groeien op het gebied van data en zelf verantwoordelijkheid moet nemen voor uw data beleid en projecten. Natuurlijk gaan we u daar bij helpen waar nodig en komen we met alle plezier langs om uw medewerkers handiger met data te laten worden (data literacy), dat is immers de toekomst.